inmargo.blogspot.com

Az iNapló IT szemléje - ELTE-LIS + iNapló - Fodor János

2011. május 16., hétfő

Szivárognak az információk az új iPhone5-ről

Újabb hírek az Apple háza tájáról. Ezúttal az 5. generációs iPhone-ról szivárogtattak ki infókat. Anno az iPad2 körül is volt hasonló jellegű 'zűr'. Akkor lenyomozták, kik adtak ki információkat a termékről, s azon nyomban meg is váltak tőlük. Úgy látszik nem volt elég hatékony ez a taktika, ha most ismét ilyesmivel kell szembenéznie a legértékesebb Almának.



Vajon milyen újításokkal rukkoltak elő már megint Jobsék?





Mint ahogy az a képen látható, az új 'kütyü' képernyője nagyobb lett, s az azt körülvevő perem eltűnt. A kijelző képátlója így a korábbi 3,5 helyett 4 hüvelyk, a képarány pedig 2:3-ról 3:4-re nőtt, ami azért jelentős, mert az alkalmazások kezelőfelületét és grafikáját elég lesz majd egy képarányhoz igazodva megalkotni. További változás még a vaku áthelyezése a hátoldali kamera mellől a másik sarokba. A magasabb szintű számítási teljesítményről az A5 processzor kétmagos verziója fog gondoskodni.


Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a vállalat a nyár elején hivatalosan is bejelenti új termékét, s ősszel már akár nekünk is lehet egy saját iPhone 5-ünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése