inmargo.blogspot.com

Az iNapló IT szemléje - ELTE-LIS + iNapló - Fodor János

2011. június 21., kedd

Bizarr kiállítás lett a Spar játéka

A SPAR Vitamintáska nevű játékban az internetezők reklámszatyrokat tervezhettek a cégnek, alapvetően zöldségekből összekombinálva a szatyrokon található mintát. Ám pár nap alatt viszont a pályamunkákat bemutató galéria átalakult valami bizarr kortárs kiállítássá, amiben a legkülönfélébb obszcén helyzeteket mutatják be zöldségekből előállítva.


Zöldségek terveznek Spar vitamintáskákat?

A vásárlókkal/felhasználókkal való interaktív kapcsolattartás nem újdonság. Ám a Spar valami egészen új kreativitási felületet adott a felhasználóiknak, és valószínűleg nem várt következményekkel kellett számolniuk. Az akció rendkívül sikeres lett, aminek a cég rendkívül örül. Ám a bibi ott kezdődött, hogy az alkotásra felhasználható zöldségek/gyümölcsök akár egy orgia „megfestésének” is lehet alapja.

Örültek a sikernek

“A játék elindításakor reméltük, hogy sikeres lesz a pályázat, a tapasztalható aktivitás azonban minden várakozásunkat felülmúlja. A pályázók földrajzi megoszlását figyelemmel kísérjük, melynek alapján eddig kb. 90 %-ban Magyarországról érkeznek a pályázatok, de szép számban terveznek külföldről is (pl. USA, Anglia, Németország)” - mondta a Spar kommunikációs vezetője.


A legobszcénabb pályaműveket szisztematikusan törölték, de a cég lazaságát bizonyíthatja, hogy azokat a munkákat, amelyek igazából csak viccesek, illetve viccet csinálnak a pályázatból meghagyták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése