inmargo.blogspot.com

Az iNapló IT szemléje - ELTE-LIS + iNapló - Fodor János

2010. október 21., csütörtök

Hamarosan jön a Chrome webbolt

Még az idén elindul a Chrome Web Store. Ez az a hely ahol a felhasználók netes alkalmazásokat tudnak vásárolni. A fejlesztők már most elkezdhetik feltölteni alkalmazásaikat.

A Google böngészőjének a kiterjesztései mellé elkezdték kiírni az árakat, ami azt feltételezi, hogy hamarosan megjelenik a Chrome bolt. A böngészőhöz a kiterjesztések továbbra is ingyenesek lesznek, de a fejlesztők kérhetnek pénzt a netes alkalmazásokért. A fejlesztők online boltban tudják eladni az alkalmazásokat, ez biztonságot ad az eladónak és a vásárlónak is – írja a Chromium blog.



A Chrome Web Store nyílt online bolt lesz netes alkalmazásoknak. A boltban kapható alkalmazásokat nem csak Chrome böngészővel lehet használni, bármilyen modern böngészővel kompatibilis. A Chrome annyi pluszt ad, hogy könnyebb elérhetési útvonalat lehet adni. Ez azt jelenti, hogy egy kattintással is el lehet érni az alkalmazásokat.

A fejlesztők már most elkezdhetik feltölteni alkalmazásaikat, a szükséges dokumentációt is le lehet tölteni. A Chrome Web Store még az idén megnyílik, de pontosabb dátumot még nem árult el a Google.

Forrás: index

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése