inmargo.blogspot.com

Az iNapló IT szemléje - ELTE-LIS + iNapló - Fodor János

2011. június 16., csütörtök

858 Smart

A Vodafone nemrég dobta piacra a 858 Smart nevű okostelefont, amely feltöltőkártyával 22 990 forintba kerül, de előfizetéssel szinte ingyen elvihető. Nyilvánvalóan több előfizetőt akarnak becsábítani a szolgáltatóba. Mostanság mindefelől ezt az új okostelefon technológiát lehet hallani, és persze hogy az emberek kíváncsiak minden újdonságra. Ezért is jó marketing ez a Vodafone részéről…

Hátrányok:

Azonban számos hibája van ennek az új kütyünek, mert szinte a gyártószalagról került azonnal forgalomba. Többek között a kamera képi minőségét kifogásolják. Meg a többujjas vezérlés hiányára panaszkodtak, amitől el lehet tekinteni, ez nem annyira fontos. Még apró különbség, hogy minden működik, de sokkal lassabban, mint a többi mobilon. Se memóriakártya, se fülhallgató, úgyhogy a zenehallgatás kilőve.

Előnyök:

Előnyei főként a Vodafone-nak származnak új termékükből, mert kezdetben az okostelefonhoz nem jár internet, de később a használók rájönnek, hogy ez a telefon nem tud élni internet nélkül. Akár egy mobilnetes modemet is helyettesíthetünk vele, a mobil ugyanis wifi hotspotként is működik.

Véleményem szerint várni kell még egy kicsit amíg az igazi jól működő, minőségi okostelefonok a mi piacunkat is ellepik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése